MNOGOBROJNE AKTIVNOSTI ČLANOVA ZBORA


uhrs

Iza nas je dvije završnice djevojaka, tri mladića pa završnica KUP natjecanja za seniorke i seniore. Isto tako iza nas je Festival rukometa koji se održao u Umagu kao i spomenute završnice i utakmice KUP-a.

Sve te a računica kaže da je odigrano preko dvije stotine utakmica opslužili su članovi našeg Zbora vrlo uspiješno. Svoje obaveze oko zadaća mjeritelja vremena i zapisničara odradili su Senad Imamović, Sara Imamović, Azra Imamović, Petar Grego, Mate Milinković, Tena Bagarić, Adi Žepčan, Mladen Šegan, Željka Hrlić, Martina Rahmanović, Samanta Peruško, Arijan Udovičić.

U svojstvu nadzornika na KUP utakmicama odradili su Vlado Živolić, Dragutin Modesto kao i na završnicama uz koje je bio i angažiran Dušan Aleksić.

Na završnici mlađih kadeta iz našeg zbora bio je angažiran sudački par Vladimir Grubor i Adi Žepćan koji je uspiješno odsudio završnicu.

Za vrijeme festivala održan je i seminar za suce i nadzornike Premijer i prve tj. druih liga kojem su bili prisutni naši članovi sa lista pomenutih liga.

U sklopu seminara uspiješno je položio ispit  za zvanje „Nadzornika državne A kategorije“ Senad Imamović.

FOTOGALERIJA ZAVRŠNICA

FOTOGALERIJA SEMINALA UHRS


Autor: Senad Imamović, - 01.06.2015 u 22:59