JURINOVIĆ I MRVICA SUDE POLUFINALE EP


dadoo.jpg

 

Nakon oproštaja naših rukometašica na EP u Švedskoj čast da predstavljaju našu zemlju i rukomet pripala je našem sudačkom paru Daliboru JURINOVIĆU i Marku MRVICI.

Spomenutima je pripala ne mala čast da sude polufinalnu utakmicu između aktualnih svjetskih prvakinja Norveške te Francuske, vice prvaka sa poslijednjih OI. Zasigurno jednu od najkvalitetnijih utakmica ovog EP-a za koju se opravdano govori i piše da je to finale prije finala. Spoznajom da polufinalne i finalne utakmice ženskih EP sude isključivo ženski sudački parovi ovo je veliko priznanje za Jurinovića i Mrvicu.

Na ovom prvenstvu naš sudački par sudio je, kako smo prije pisali, utakmicu na otvaranju prvenstva između Švedske i Španjolske, te utakmice Francuska i Njemačka, Švedska i Nizozemske te Norveške i Mađarske. Pored toga, za spomenuti je da su Jurinović i Mrvica tijekom ove godine sudili F4 u Nantu, EHF Cup za muške u travnju, te F4 Lige prvaka za žene u Budimpešti prošle godine. Potom ova polufinalna utakmica između Francuske i Norveške te sa sigurnošću možemo konstatirati da je ova u poslijednje dvije godine zasigurno jedan od najvećih uspjeha hrvatskih rukometnih sudaca na međunarodnoj sceni.

Polufinalnu utakmicu kao i druge utakmice EP možete pogledati na: http://www.ehftv.com/int/


Autor: Senad Imamović, - 15.12.2016 u 23:42