Alan sa reprezentativcima


 

Dana 11.06.2011.g. Zbor rukometnih sudaca Poreč organizirao je i omogućio petnaesto godišnjem  Alanu Gaborov iz Umaga, koji boluje od cerebralne paralize, druženje sa rukometnom reprezentacijom Hrvatske.

Znajući da je Alan veliki obožavatelj rukometa, koji unatoč svojoj bolesti redovno posjećuje rukometne utakmice u Umagu, ZRS Poreč mu je ispunio želju iskoristivši boravak reprezentacije u Poreču. Tako da je Alan sa svojom sestrom Lanom, majkom Sonjom i ocem Aleksandrom u društvu predsjednika ZRS Poreč g. Krunoslava Marina bio nazočan treningu rukometaša u dvorani Žatika, kojom prilikom mu je direktor reprezentacije g. Ivan Udovičić uručio dres Ivana Čupića sa potpisima svih reprezentativaca te ulaznice za utakmicu Hrvatska-Litva. Nakon treninga rukometaši su se družili i razgovarali sa Alanom, a zatim se svi zajedno fotografirali za uspomenu Alanu i njegovoj obitelji.

Alan se na kraju druženja zahvalio rukometašima i čestitao na prvom mjestu u kvalifikacijskoj skupini za EP te im poželio sreću na utakmici protiv Litve, na koju je obećao da će doći kako bi ih bodrio. Isto tako zahvalio se i ZRS Poreč što mu je omogućio susret sa hrvatskim rukometašima

Zbor rukometnih sudaca Poreč se zahvaljuje g. Tvrtku Židek u HRS-u, koji je pomogao realiziranju ovu akciju, te smo radosni što smo na ovaj način ispunili jednu od životnih želja Alanu Gaborovu, s kojim ćemo ostati u kontaktu kako bi nastavili zajedničko druženje, na obostrano zadovoljstvo.


Autor: Krunoslav Marin, - 12.06.2011 u 22:44