Uspješno odrađen protekli vikend


naslovnica.jpg

 

Iza nas je vikend pun rukometnih događanja. Članovi našeg zbora od Premijer i I. HRL pa do mini rukometnog turnira "odradili" uspješno su sve svoje obaveze.

Pod organizacijom MRK "28 april" i ŽRK "Mladost" iz Kaštelira subota i nedjelja organizirani su cjelodnevni mini rukometni turniri za dječake i djevojčice. U konkurenciji dječaka odigrano je 72 a u djevojčice 62 utakmice.

U subotu kada se igrao turnir dječaka sudili su Jakupović, Alšić, Kamba i Možar, a u nedjelju su djevojčice odigrale svoj dio utakmica koje su uspješno bez i jedne primjedbe na suđenje kao i prethodni dan osudili Hum, Imamović, B. Osmančević, Alšić, Karakassnović i Možar.

Kada se uzme u obzir da su svi suci kako mladi i neiskusni tako i stariji iskusniji osudili podjednak broj utakmica te da nije bilo primjedbi na suđenje može se zaključiti da je turnir što se tiče naših članova ODLIČNO osuđen.

Treba napomenuti da je u konkurenciji za oba dana najboljim sucem proglašen Sanel KARAHASANOVIĆ koji je nagrađen prigodnim poklonom od strane organizatora


Autor: Vlatko Možar - MOCA, - 21.11.2011 u 17:48