Rukometno bogat vikend


photo: Alen Hlaj (Studio Imagine - Umag)

  • Ekipa sudaca
  • Sutkinja Karin
  • Matija
  • Alsić
  • Predsjednik Zbora rukometnih sudaca

 

Iza nas je vikend rukometnih događanja u Istri, točnije u Umagu, Buzetu i Labinu. Od četvrtka 03. pa do nedjelje 06. ožujka odigrano je preko dvije stotine utakmica što mini rukometa a što rukometa. Veći broj tih utakmica „odrađeno“ je od strane naših nadzornika, sudaca i mjeritelja vremena, tj. članova našeg Zbora.

 

U četvrtak je počela Završnica državnog prvenstva za kadetkinje (djevojke rođene 1994. i mlađe) kojeg je bio domaćin ŽRK „UMAG“. Na završnici od članova našeg Zbora angažirani su Dragutin MODEST kao nadzornik suđenje te sudački par Vladimir GRUBOR i Adi ŽEPČAN koji su uspješno obavili zadaću.

Dana 5. i 6. ožujka 2011. godine u organizaciji ŽRK "Umag" odigran je mini rukometni turnir "16. OTVORENO PRVENSTVO ISTE". Kao i do sada članovi našeg Zbora sudili su i uspješno obavili svoje zadaće. U ime Zbora na spomenutom turniru u subotu kada si igrale djevojčice suce Ivana KAMBU, Filipa TIŠLJARCA, Karin MAČINKOVIĆ, Mladena ALEŠIĆ i Silvestera MATIJEVIĆ predvodio je tajnik Zbora Senad IMAMOVIĆ a drugi dan, nedjelju kada je bio na programu turnir dječaka Vlatka MOŽAR, Senada IMAMOVIĆ, Karin MAČINKOVIĆ, Mladen ALEŠIĆ i Silvestara MATIJEVIĆ predvodio je Krunoslav MARIN Predsjednik Zbora. Kao i do sada mladi suci suđenjem na ovakvim turnirima stječu znanje i iskustvo.

 

Pored navedenog moramo spomenuti da su Tullio DEKOVIĆ kao nadzornik te Krunoslav MARIN i Vlatko MOŽAR u subotu 05.03.2011. godine sudili u Buzetu utakmice Državne lige za kadete a isto tako 06.03. Ivan KAMBA i Filip TIŠLJAREC Državnu ligu kadeta u Labinu.

 


Autor: Senad Imamović, - 05.03.2011 u 15:21